SCHOLENTRIATLONFRIESLAND2016-3 SCHOLENTRIATLONFRIESLAND2016

Op woensdagmiddag 8 juni vond de eerste oefendag van de schooltriatlon plaats op en bij het parcours van de komende PowerBar Triatlon Friesland in Stiens op zaterdag 25 juni a.s. waar verschillende jeugdafstanden worden gezwommen, gefietst en gelopen….. In samenwerking met bv Sport en Bakker training en therapie Stiens word dit voor de eerste keer georganiseerd. Twee oefendagen en natuurlijk de deelname op 25 juni a.s.

Er hebben zich 30 leerlingen aangemeld… Heel leuk en positief om de jeugd enthousiast te maken voor de uitdagende triatlonsport.

Als je wilt trainen voor de schooltriatlon of gewoon nog een keertje wilt kijken of de triatlon iets voor jou is, dan kun je op woensdag 22 juni a.s. meedoen aan de 2e oefendag in en rondom sportcomplex It Gryn. De oefendag begint om 14.00 uur in zwembad It Gryn en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Je kunt dan het zwemmen, fietsen en hardlopen oefenen! Deelname aan de oefendagen is gratis. Je hoeft alleen zwemkleding, fiets, helm en sportschoenen mee te nemen. Je kunt je hiervoor aanmelden via Buurtsportcoach Jildou Slagmann j.slagmann@bvsport.nl Je kunt ook contact opnemen met Henk Hoekman tel. 06 48137048.

SCHOLENTRIATLONFRIESLAND2016-4 SCHOLENTRIATLONFRIESLAND2016-2