Inschrijving editie 2021 opent 1 januari

Op vrijdag 1 januari opent om 12.00 uur de inschrijving voor de 14e editie van de BronSnijder Triatlon Friesland. Na een jaar van afwezigheid in verband met overheidsmaatregelen omtrent het coronavirus zal de triatlon in Stiens traditiegetrouw in het laatste weekend van juni worden georganiseerd.

Ondanks de huidige onzekerheden en eventueel dan geldende maatregelen vanwege corona is de organisatie toch gestart met de voorbereidingen van de 14e editie van de triatlon op zaterdag 26 juni. Naast de sportieve en competitieve elementen zal er extra aandacht zijn om op een veilige wijze het evenement door te laten gaan. Hoe dit eruit gaat zien zal de komende tijd duidelijk worden, uiteraard zal dit via onze website en met de ingeschreven deelnemers gecommuniceerd worden.

Mocht de triatlon niet door kunnen gaan vanwege een verbod op evenementen door het coronavirus, dan is het streven van de organisatie om -net als in 2020- het volledige inschrijfbedrag aan de deelnemer terug te betalen. Lees meer hierover op onze Veel gestelde vragen-pagina.

De Stichting Triatlon Friesland wenst iedereen fijne feestdagen in goede gezondheid en hoopt vele trouwe deelnemers volgend jaar weer te kunnen begroeten in Stiens.