Schooltriatlon 28 juni 2019

De Schooltriatlon in Stiens, durf jij het aan?

Kun je zwemmen, fietsen en hardlopen? Dan is een triatlon echt iets voor jou!! Triatlon is een sport, waarbij je achterelkaar zwemt,fietst en loopt. een triatlon doe je voor je plezier. Iedereen die de finish haalt is een winnaar!!

Waar en wanneer?
Op vrijdagavond 28 juni is in Stiens weer een schooltriatlon. De start en de finish is bij het zwembad.

Voor wie?
De triatlon kent verschillende categorieën met verschillende afstanden en is daardoor voor veel leeftijden geschikt. Iedereen vanaf 8 jaar kan meedoen aan de triatlon. Kijk voor meer informatie over
de starttijden en de afstanden op www.triatlonfriesland.nl. Iedereen geboren in het jaar 2006 of later kan deelnemen aan de schooltriatlon en iedereen geboren in de periode van 2007 of eerder kan deelnemen aan de mini sprintafstand op zaterdag 29 juni.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven voor de schooltriatlon via buurtsportcoach Elske Tolsma: e.tolsma@bvsport.nl. Je kunt ook contact opnemen met Henk Hoekman: inschrijvingen@triatlonfriesland.nl of 06-48137048.

Kosten schooltriatlon
Iedereen die meedoet aan de schooltriatlon betaalt hiervoor inschrijfgeld. De kosten voor de schooltriatlon zijn €7,00.

Oefendagen om je goed voor te bereiden op de schooltriatlon
Iedereen wil natuurlijk goed voorbereid aan de start staan op 28 juni! Daarom hebben leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen in Stiens e.o. en Leeuwarden in mei al uitleg gekregen over de schooltriatlon. Als je wilt trainen voor de schooltriatlon of gewoon een keertje wilt kijken of de triatlon iets voor jou is, dan kun je woensdag 12 juni en woensdag 19 juni meedoen aan twee oefendagen in en rondom sportcomplex It Gryn. De beide oefendagen beginnen om 16.00 uur en duren tot ongeveer 17.00 uur. Je kunt dan het zwemmen, fietsen en hardlopen oefenen! Deelname aan de oefendagen is gratis. Je hoeft alleen zwemkleding, fiets, fietshelm en sportschoenen mee te nemen. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Elske Tolsma: e.tolsma@bvsport.nl.

Bekijk hier de flyer van de schooltriatlon:

Voorkant | Achterkant