Sponsoren

hoofdsponsor

BronSnijder is aangesloten bij Woninginrichting Aanhuis.nl

BronSnijder Woninginrichting-Aanhuis.nl is dé specialist bij jou in de buurt met een ruim assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen, kasten op maat, behang en woonaccessoires om je gehele woning van boven naar beneden compleet in te richten. Met onze eigen vakbekwame stoffeerders, interieurstylisten, monteurs en parketteurs, schilders en behangers bieden wij naast ons assortiment ook service, maatwerk en absoluut kwaliteit tegen een scherpe prijs! ,  Meile Snijder en Martinus Bron heten u van harte welkom in onze prachtige showroom aan in Stiens en Heerenveen.. Ook voor projectinrichting en -stoffering bent u bij ons aan het juiste adres. BronSnijder maakt onderdeel uit van het landelijke woninginrichting-aanhuis.nl.

 

bronsnijder.nl

Gouden sponsoren

Wijnand Jager Accountants & Belastingadviseurs

Wijnand Jager is de betrouwbare partner voor vele bedrijven, instellingen en particulieren in Noord-Nederland.

Met onze functionele organisatie spelen wij op persoonlijke en informele wijze, slagvaardig in op de meest uiteenlopende vraagstukken. Van belastingaangifte tot bedrijfsbeëindiging, van btw-aangifte tot salarisadministratie, van het opstellen van jaarrapporten tot bedrijfsadvisering.

www.wijnandjager.nl

Gemeente Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland. De gemeente strekt zich uit van Grouw tot Stiens in het Noorden. Er is van alles te beleven in Leeuwarden en omgeving. Leeuwarden was in 2018 Culturele hoofdstad van Europa.

www.leeuwarden.nl

Klaver assurantiën

Klaver Assurantiën behartigd de verzekeringsbelangen van vooral bedrijven en instellingen, maar ook voor particulieren. Eigenaar Sikko Klaver heeft decennia lang ervaring, zeker ook in verzekerings- oplossingen voor grote en afwijkende risico’s.

Klaver Assurantiën is volledig onafhankelijk – ook financieel – van welke verzekeraar of bankinstelling dan ook en dat in tegenstelling tot een groot aantal andere assurantie-tussenpersonen.

www.leeuwarden.nl

ZIlveren sponsoren

Bronzen sponsoren

Ook sponsor worden?

Wilt u de triatlon sponsoren? Er zijn diverse sponsormogelijkheden om uw bedrijf met dit spetterende evenement te verbinden! Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@triatlonfriesland.nl. Eén van de sponsorcoördinatoren zal contact met u opnemen en graag de mogelijkheden met u bespreken.

Laatste nieuws op facebook

4 days ago

Triatlon Friesland
Photos from Triatlon Friesland's post ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

1 week ago

Triatlon Friesland
Komend jaar de BronSnijder triatlon2025 vrijdag 27 juni en zaterdag 28 juni ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Triatlon Friesland
Er liggen nog steeds veel vergeten spullen. Haal ze svp op of stuur een mailtje naar jeugd@triatlonfriesland.nlEn dan nog de gevonden voorwerpen. Zit er iets van je tussen? Mail even met jeugd@triatlonfriesland.nl ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

2 weeks ago

Triatlon Friesland
En wat waren er veel deelnemers dit jaar, daarmee ook veel winnaars. Foto's dank aan Klaas en Alida Jaspers ... See MoreSee Less
Bekijk op Facebook

Volg onze socials

Copyright ©2024. All Rights Reserved.
Ontwikkeld door Techgether

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram